We are closed for renovation. Thank you for visit.

Calea Zacathechichi – posušeni listi

8.00

SKU: 2000201 Category:
Opis

Lastnosti:

Calea Zacatechichi (sin Calea ternifolia) spada v skupino enihrogenov, imenovanih sanje. Avtohtoni prebivalci Afrike in Srednje Amerike že tisoče let uporabljajo caleo za izboljšanje sanj in raziskovanje podzavesti. To “potovanje” lahko vodi do dragocenih vpogledov v strahove, upanje, želje in prihodnost. Nekatere sanje lahko pomagajo razjasniti sanje, druge pa podaljšajo sanje. Chontal Indijanci Oaxaca uporabljajo caleo, da vidijo vizije med sanjanjem, vizije, ki prenašajo pomembna sporočila ali prerokbe. Poleg sanjanja, so listi calea uporabljeni tudi pri ljudskih zdravilih za pomoč pri bolečinah v želodcu, zvišani telesni temperaturi in astmi. Calea zacatechichi je znana tudi kot grenka trava, saj ima rastlinski material globoko grenak okus.

Vsebina

  • 25 gramov. Posušeni listi.

Učinek

  • Sproščanje in pomiritev
  • Pomaga pri povečanju števila sanj in pomoč pri spominjanju sanj
  • Prispeva k iskanju lucidnih (živih) sanj

Odmerjanje

Čajna žlička napolnjena s caleo je dovolj za eno skodelico čaja, na zmernem ognju naj vre vsaj 10 minut. Pijte pred spanjem. Čaj je precej grenak, vendar lahko dodate naravna sladila, da prikrijejo okus. Druge metode uporabe so:  uparjenje (190 ° C) ali uživanje posušenih listov.

Opozorilo

Ni za prodajo mladoletnikom. Če ste noseči, morda zanosite, dojite ali jemljete katero koli zdravilo na recept, se posvetujte s svojim zdravnikom, preden uporabite ta izdelek. Ne vozite in ne upravljajte težkih strojev, medtem ko je vaša presoja slabša. Ta izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Hraniti izven dosega otrok. Shranjujte na hladnem, suhem mestu.