Calamus

5.00

SKU: CAL-25 Categories: ,

 

Opis

Calamus (Acorus Calamus) izhaja iz grške besede, ki pomeni “trst”, in se nanaša na trsast videz rastline. Calamus raste v mokriščih in ob rekah po Severni Ameriki, Evropi in Aziji. Po žetvi se calamus posuši in uporablja za različne namene. Zaradi svojih stimulativnih in evforičnih lastnosti se calamus večinoma uporablja kot pomlajevalni tonik in afrodiziak. Calamus lahko pomaga vzdrževati spomin in zdrav libido. Zelišča dajejo sladko, osvežilno dišavo, ki služi kot osvežilec zraka in kot aroma v likerjih, kot je Beerenburg. Indijska plemena so uporabljala calamus za svoje halucinogene učinke. Telo v amfetamin TMA-2 pretvori β -azaron, ki ga najdemo v calamusu. Dr Shulgin v svoji knjigi Pihkal predlaga, da so učinki TMA-2 podobni mescalinu.

 

Vsebina:

  • 25 gramov. Rastlinski material v prahu.

 

Učinki:

  • Spodbujevalen in evforičen
  • Pozitivno vpliva na libido in prispeva k kognitivni funkciji.

Odmerjanje:

  • Za spodbujevalni učinek: Dodajte 1-2 čajna žlička praška v kozarec sokov in dobro premešajte ali zapakirajte prašek.
  • Za halucinogeni učinek: dodajte 4-5 žličk.
  • Naredite svojo lastno energetsko mešanico z združevanjem calamusa z oživljajočimi, zeliščnimi stimulansi, kot so guarana ali kola.

Opozorilo

Ni za prodajo mladoletnikom. Če ste noseči, morda zanosite, dojite ali jemljete katero koli zdravilo na recept, se posvetujte s svojim zdravnikom, preden uporabite ta izdelek. Ne vozite in ne upravljajte težkih strojev, medtem ko je vaša presoja slabša. Ta izdelek ni namenjen diagnosticiranju, zdravljenju, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Hraniti izven dosega otrok. Shranjujte na hladnem, suhem mestu.