Akcija

Kratom Sumatra Red Vein – prah

12.00 7.50

SKU: 1931501 Categories: ,

Kratom Sumatra Red Vein ni tako močno stimulativen kot kratom Sumatra Weit Vein. Pri majhnih odmerkih je učinek energičen. Idealen za socialne situacije. Ker je kratom Sumatra Red Vein v prahu se lažje absorbira v telesu. Vedno začnite z nizkim odmerkom kratoma Sumatra Red Vein, da preizkusite svojo občutljivost.

O KRATOMU

Kratom ali Mytragyna speciosa je drevo, ki je avtohtono v jugovzhodni Aziji, ki spada v isto botanično družino kot kava. Znan je zaradi svojih listov, ki vsebuje več kot 25 alkaloidov (večina jih je znanih kot Mitragyna Speciosa), ki proizvajajo podoben učinek kot opiat, čeprav ni opiat. Najpomembnejši učinkovini sta mitraginin in 7-hidroksimmitaginin. Listi drevesa Mitragyna speciosa ali Kratoma so tradicionalno uporabljeni kot zdravilo za stimulacijo premagovanja bremen pri napornem delu in, kot analgetik, kot nadomestek pri odvzemu opiatov ali heroina in celo kot afrodiziak za intenziviranje ali podaljšanje spolnega odnosa. V glavnem se ga goji v Maleziji, Indokini in na Tajskem, čeprav se je pridelava zdaj razširila v druge države, kot so Indonezija, Bali, Indija itd. Listni material ali smolni ekstrakti imajo stimulativne in sedativne lastnosti. Obstajajo številne vrste kratoma, ki jih ponavadi določimo z barvo listne žile. Učinek je odvisen od vrste kratoma in odmerka. White Vein se na splošno šteje za najbolj stimulativnega, Red Vein je najbolj sedativen, in Green Vein rahlo stimulativen.

 

 UČINEK:

  • Majhni odmerki Kratoma na splošno zagotavljajo energičen učinek
  • Pri višjih odmerkih je učinek pomirjujoč in sproščujoč

 

TRAJANJE UČINKA:

  • Približno 4-6 ur

 

DOZIRANJE:

  • 3 do 5 gramov. Prašek zmešajte z nekaj jogurta, vodo ali sadnim sokom. Uživanje na prazen želodec maksimira učinek.

 

OPOZORILO

Ni za prodajo mladoletnikom. Ne uporabljajte v kombinaciji z alkoholom ali drogami. Kratom ni primeren za pogosto uporabo (največ dvakrat na mesec). Hraniti izven dosega otrok. Ne uporabljajte v primeru nosečnosti. Kratom vpliva na sposobnost reagiranja; ne sodelujejo v prometu ali ne uporabljajo strojev. Zdravila Kratom v kombinaciji z zaviralci MAO ne uporabljajte.

Komentarji

Trenutno še ni komentarjev.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.