Akcija

Kratom Borneo Red Vein – powder

12.00 7.50

SKU: 1931301 Categories: ,

Borneo Red Vein je eden od bolj priljubljenih vrst Kratoma. Znan je zaradi pomirjevalnih in sproščujočih lastnosti. Prah v tem izdelku pomaga maksimirati učinek. Vedno začnite z majhnim odmerkom Borneo Red, da preizkusite svojo občutljivost.

 

O kratomu

Kratom ali Mytragyna speciosa je drevo, ki je avtohtono v jugovzhodni Aziji, ki spada v isto botanično družino kot kava. Znan je zaradi svojih listov, ki vsebuje več kot 25 alkaloidov (večina jih je znanih kot Mitragyna Speciosa), ki proizvajajo podoben učinek kot opiat, čeprav ni opiat. Najpomembnejši učinkovini sta mitraginin in 7-hidroksimmitaginin. Listi drevesa Mitragyna speciosa ali Kratoma so tradicionalno uporabljeni kot zdravilo za stimulacijo premagovanja bremen pri napornem delu in, kot analgetik, kot nadomestek pri odvzemu opiatov ali heroina in celo kot afrodiziak za intenziviranje ali podaljšanje spolnega odnosa. V glavnem se ga goji v Maleziji, Indokini in na Tajskem, čeprav se je pridelava zdaj razširila v druge države, kot so Indonezija, Bali, Indija itd. Listni material ali smolni ekstrakti imajo stimulativne in sedativne lastnosti. Obstajajo številne vrste kratoma, ki jih ponavadi določimo z barvo listne žile. Učinek je odvisen od vrste kratoma in odmerka. White Vein se na splošno šteje za najbolj stimulativnega, Red Vein je najbolj sedativen, in Green Vein rahlo stimulativen.

 

Učinek:

  • Majhni odmerki Kratoma na splošno zagotavljajo energičen učinek. Borneo Red Vein proizvaja pomirjujoč in sproščujoč učinek
  • Višji odmerki lahko povzročijo močno duševno brenčanje in prijeten fizični občutek
  • Kratom lahko odloži moški orgazem
  • Glasba se lahko zaznava bolj intenzivno in
  • Uporabnik lahko doseže evforično sanjsko stanje

 

Trajanje učinka:

  • Približno 4-6 ur.

 

Doziranje:

  • 3 do 5 gramov. Prašek zmešajte z malo maščobnega jogurta. Uporabite metodo “Toss & Wash” ali pomešajte prašek z vodo ali s sadnim sokom. Uživanje na prazen želodec pomaga maksimirati učinek.

 

Opozorilo

Ni za prodajo mladoletnikom. Ne uporabljajte v kombinaciji z alkoholom ali drogami. Kratom ni primeren za pogosto uporabo (največ dvakrat na mesec). Hraniti izven dosega otrok. Ne uporabljajte v primeru nosečnosti. Kratom vpliva na sposobnost reagiranja; ne sodelujejo v prometu ali ne uporabljajo strojev. Zdravila Kratom v kombinaciji z zaviralci MAO ne uporabljajte.

Komentarji

Trenutno še ni komentarjev.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko ocenijo izdelek.